Prima declaratie a Oanei Sarbu dupa marturisirea facuta de Robert Turcescu!

De cand Robert Turcescu a dezvaluit ca este ofiter sub acoperire, punandu-si pe blog si copii ale livretului militar, dar si mai multi fluturasi de salariu de la MApN, au aparut multe informatii unele mai ciudate ca altele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIntr-un editorial din Evenimentul Zilei, consultantul politic Dan Andronic sustine ca floturasii prezentati de Robert Turcescu i-ar apartine de fapt fostei sale iubite, Oana Sarbu. Aceasta este angajata a MApN de multi ani, facand parte din ansamblul “Doina”.

Pentru prima data de la izbucnirea scandalului, Oana Sarbu, cea care i-a fost iubita multi ani lui Robert Turcescu, a acceptat sa vorbeasca. Ea a declarat la B1 Tv ca este angajata de peste 10 ani a ansamblului “Doina”, dar ca fluturasii nu-i apartin. Oana Sarbu i-a spus Sorinei Matei ca sumele inscrise in document “nu corespund” si oricum ea a primit salariul pe card, deci nu are astfel de documente.

Oana Sarbu a refuzata sa faca alte declaratii pe tema dezvaluirilor facute de Robert Turcescu, dar a postat pe contul sau de pe facebook o melodie sugestiva, interpretata chiar de ea –“Rea e lumea”, iar toate comentariile de la postare fac referire la situatia fostului ei iubit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate