Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital!

Cătălin Botezatu a fost externat din spital după operația la care a fost supus în Istanbul, iar acum a ieșit în parc cu prietenii.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

"Nu e nimic în viața asta mai important decât oamenii dragi! Chiar nimic", a scris una dintre prietenele lui Cătălin Botezatu, alături de imaginea cu îndrăgitul designer.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital!

Vestea că a fost la un pas de moarte i-a speriat pe prietenii dar și pe fanii designerului, care au intrat imediat pe pagina lui de socializare pentru a-l întreba cum se simte și pentru a-i transmite gândurile lor bune.

Cătălin Botezatu s-a întors acasă duăpă operația suferită în Turcia și  a transmis un mesaj celor care au fost alături de el în această perioadă.

”După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare. Mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor. De la prietenii mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care m-au sunat, mi-au scris din toate colțurile lumii, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea dar peste care voi trece (…) Am văzut că sunt atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a încheiat Cătălin Botezatu mesajul său video, cu vocea gâtuită de emoții și lacrimi în ochi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cătălin Botezatu, în lacrimi, după intervenția chirurgicală! Emoționant, ce l-a făcut să plângă pe designer! Cum arată acum VIDEO

Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

Imagini șocante cu Cătălin Botezatu pe patul de spital! Cum arată operația de pe burtă: "Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul"

Cătălin Botezatu a fost operat! Designerul, la Terapie Intensivă!

Oana Lis își păstrează optimismul, în ciuda stării de sănătate precară a soțului său, Viorel Lis. Blondina își dorește în continuare un copil!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies