Prima fotografie cu Alex Bodi și Daria Radionova! Imaginea care o va scoate din minți pe Bianca Drăgușanu

Daria Radionova a publicat prima fotografie cu ea și Alex Bodi. Bianca Drăgușanu nu va fi deloc încântată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alex Bodi și Daria Radionova par să nu se lase deloc afectați de atacurile cu subînțeles pe care le-a lansat Bianca Drăgușanu pe internet după despărțire. În schimb, rusoiaca și afaceristul din Mediaș par foarte apropiați, deși el a plecat din Londra după scurta vizită pe care i-a făcut-o iubitei.

fara descriere

După plecarea lui Alex Bodi, Daria Radionova a publicat prima fotografie cu ei, o imaginea cu mâinile lor împreunate și un mesaj care o va scoate din minți pe Bianca Drăgușanu. „Miss you (n.r. - Mi-e dor de tine)” a scris Daria Radionova pe pagina ei de Instagram în dreptul imaginii pe care și Alex Bodi a redistribuit-o. 

fara descriere

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, reacție șocantă după ce au apărut imagini cu ea dinainte de operații

Daria Radionova, femeia alături de care Alex Bodi trăiește o poveste de dragoste după ce a renunțat la relația cu Bianca Drăgușanu, este o adevărată bombă sexy. În urmă cu câțiva ani, înainte de numeroasele intervenții estetice prin care a trecut, rusoaica arăta de nerecunoscut, iar imagini din trecutul ei au ieșit acum la iveală.

fara descriere

„Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea, care a fost cea mai fericită perioadă din viață. Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștiințe în toate domeniile ci și prieteni buni și adevărați, cu care mă mândresc nespus de mult.

fara descriere

Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă. Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față”, a scris Daria Radionova pe Instagram, atacând-o subtil și pe Bianca Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate