Prima fotografie cu Andreea Bălan și fetița! Iată cum arată artista acum, după ce și-a revenit din stop cardio-respirator

Andreea Bălan și-a revenit, după ce a avut parte de clipe critice în spital în timpul cezarianei. Artista făcuse stop cardio-respirator.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

A apărut prima imagine cu Andreea Bălan și micuța Clara Maria în brațele artistei. În urmă cu două zile, artista a născut o fetiță sănătoasă, care nu a avut complicații. Din păcate, însă, Andreea Bălan s-a confruntat cu un stop cardio-respirator care i-ar fi putut pune în pericol viața, atât a ei, cât și a fetiței sale, Clara Maria.

fara descriere

În imagine, Andreea Bălan pare a fi bine, este zâmbitoare, cu branule în mâini, dar fericită și zâmbitoare că a reușit să-și țină în brațe fetița pentru prima oară.

"Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria, în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Și mulțumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viața!

Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmpla o dată la 80.000 de cazuri și se numește embolie amniotică, iar medicii de aici au fost prompți și au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc", a scris Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.

Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în sala de nașteri

Andreea Bălan a făcut stop cardio-repirator în sala de nașteri, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Goerge Burcea, Clara Maria. Anunțul a fost făcut chiar de soțul ei care, după ce au apărut zvonuri legate de starea cântăreței, a publicat un mesaj în care a confirmat ce s-a întâmplat cu artista.

Citeste si: Hamude își cere descalificarea! Clipe greu de imaginat la ”Puterea Dragostei”: și-a aruncat lavaliera și a plecat nervos

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a fost mesajul postat de George Burcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate