Vedete

Prima fotografie pe care Bianca Dragusanu si Tristan Tote au facut-o publica! Cum s-au fotografiat ei

Bianca Dragusanu si Tristan Tote au facut publica o fotografie in care apar impreuna in masina tanarului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Prima fotografie pe care Bianca Dragusanu si Tristan Tote au facut-o publica! Cum s-au fotografiat ei icon photo
 
Dupa ce Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut publica despartirea lor, Bianca a fost surprinsa in compania unui tanar pe nume Tristan Tote. Cei doi au iesit la cina la un restaurant de fite din Capitala. 
 
Dupa ce a iesit la iveala ca blonda a aparut la bratul unui alt barbat, ea a tinut sa sublinieze ca nu l-a inselat pe Victor Slav si ca a inceput sa se vada cu tanarul englez abia dupa ce clarificase situatia cu fostul ei iubit. La scurt timp dupa ce Bianca a recunoscut ca iese si ca este in tatonari cu Tristan, el a si postat pe pagina lui de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Bianca Dragusanu. Tanarul a scris si un mesaj. "Lasa-i sa vorbeasca", a scris el. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune