Prima imagine cu bebeluşul Elenei Udrea! Micuţa Eva Maria stă în braţele tatălui său

Iubitul Elenei Udrea a postat pe reţelele de socializare prima imagine cu fetiţa lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu două săptămâni, Elena Udrea a devenit mămică! Blonda de la Cotroceni a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a numit-o Eva Maria. Fostul om politic a născut în Costa Rica, într-un spital din San Jose.

După ce s-a aflat că Elena Udrea este arestată preventiv, timp de două luni, Alexandrov Adrian, iubitul acesteia, a făcut publică o mărturisire: ”Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţa noastră. PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar două săptămâni, din braţele mamei”.

În fotografia postată apar toţi trei în pat: Elena Udrea, Alexandrov Adrian, fetiţa Eva Maria stând în braţele iubitului blondei.

Alexandrov Adrian a fost foarte fericit în momentul în care fetiţa sa a venit pe lume, iar acest lucru s-a văzut şi din prima declaraţie pe care a oferit-o: ”Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă (se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate