Vedete

Prima imagine cu impresarul Denisei după o ”dispariţie” de un an şi jumătate! Cum arată acum Liviu

Prima fotografie cu impresarul Denisei Răducu, după moartea cântăreţei, a fost postată de soţia acestuia chiar de Anul Nou.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Prima imagine cu impresarul Denisei după o ”dispariţie” de un an şi jumătate! Cum arată acum Liviuicon photo


Nu s-a mai ştiut nimic despre Liviu Dovleac de la înmormântarea Denisei Răducu, eveniment care a avut loc în vara anului 2017. Impresarul a apărut la înmormântare extrem de afectat, după care s-a făcut nevăzut şi nu a mai postat nimic pe conturile de socializare.


În ultima zi a anului 2018, soţia lui Liviu a postat însă o imagine care apare şi impresarul. Bărbatul are o mină bună şi pare să fi depăşit în sfârşit momentele grele provocate de moartea Denisei, care i-a fost şi verişoară.


Liviu Dovleac a preferat să se retragă într-un moment în care multe voci, inclusiv din familia Denisei, îl acuzau că a ”tras” de aceasta să meargă la concerte până când s-a îmbolnăvit. Liviu nu a răspuns la aceste acuzaţii. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune