Prima imagine cu Leo Iorga, după ce s-a tratat împotriva cancerului! Ce mesaj a transmis

Leo Iorga a revenit din Germania, unde a urmat un tratament complex împotriva cancerului. Ce mesaj a transmis

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Leo Iorga a trecut în ultimii ani prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Ultimele luni le-a petrecut numai pe patul de spital, iar boala și-a spus cuvântul.

După ce a aflat că a revenit cancerul, artistul a fost nevoit să se întoarcă la medic, pentru a urma un tratament. Leo Iorga a mers în Germania, la o clinică, pentru a se trata de cancer la creier.

Citeste si: Adelina Pestrițu își donează hainele! ”Îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie”

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu elevii români plecați în Sri Lanka, în timpul exploziilor în care 290 de persoane au murit

Citeste si: Cum arată mama Biancăi de la Puterea Dragostei! Fotografia în care seamănă ca două picături de apă

Citeste si: Cum arată mama Biancăi de la Puterea Dragostei! Fotografia în care seamănă ca două picături de apă

„Din nenorocire, cancerul a recidivat, dar de data aceasta la nivelul plămânului. Din păcate, în urma unei alte operații, de mai mulți ani, artistul a rămas cu un singur plămân. Astfel că starea lui Leo Iorga este destul de critică. Cu toate acestea, cântărețul este un luptător și nu și-a pierdut speranța și nici entuziasmul”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei în urmă cu zece zile, potrivit cancan.ro.

Artistul a ieșit în oraș cu soția și cu prietenii

fara descriere

Din fericire, artistul are mulți oameni dragi care îl susțin, iar de Florii, acesta a ieșit la terasă cu soția, dar și cu mai mulți prieteni.

„Prima ieșire după două luni, acasă... Cu prietenii de Florii, în București: Valentin Gora, Otilia Boar, Teo Boar, Paula n evastă-mea, eu, Mircea Baniciu, Marius Bațu... Exact în spatele meu, la microfon se află Vlad Miriță. Voi relua tratamentele după Sfintele Paști”, a scris Leo Iorga pe pagina sa se socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate