Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral! Ştefan a compus un cântec dedicat Luanei!

S-a dezvăluit că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral, Luana.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral. “Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată”, i-a povestit Ştefan Bănică Andreei Esca la Europa Fm despre prima lui dragoste. (vezi cine e actorul necunoscut din Liceenii care e mai bogat decât Bănică Jr)

Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral: "Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol"

„Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol. Pe  atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te intereseaza ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte.”, a mai dezvăluit Bănică Jr.

fara descriere

Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral: "Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit" 

Fanii au aflat că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral. “Îţi dai seama că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă părinţii ei ştiu unde se află”, a mai spus Bănică Jr despre prima sa relaţie sentimentală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate