Prima partida de amor a unui tanar l-a trimis direct la spital si pe el si pe partenera lui! Afla cat de tare s-au incins de a fost nevoie de interventia medicului

Gregg Casarona avea 21 de ani şi 200 kg atunci când şi-a pierdut virginitatea cu prietena lui de atunci, Jen Gerakaris, în vârstă de 22 de ani, într-un incident care a culminat cu o vizita la urgente.

novalue

Jen Gerakaris locuia în Long Island cu părinţii ei la momentul respectiv. El era virgin, ea nu. Pentru că Gregg nu făcea nicio mişcare, Jen s-a dezbrăcat în sutien şi chiloţi şi l-a aşteptat pe acesta întinsă pe pat, potrivit HuffingtonPost, citat de Romaniatv.net

Gregg a înţeles indiciul, dar cele 200 de kilograme ale sale au trimis-o pe Jen, care cântărea aproximativ 50 kilograme, direct cu capul prin perete, exact când lucrurile începeau să devină interesante.
"Reacţia mea iniţială a fost, "am ucis-o", a declarat Casarona. Din fericire, el s-a înşelat- Jen Gerakaris nu era nici măcar inconştientă. El dus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu o contuzie.

Toate acestea s-au întâmplat acum aproximativ opt ani, dar povestea lor a apărut abia recent în emisiunea "Sexul m-a trimis la urgenţe", care va avea premiera pe 28 decembrie.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies