Prima poză cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei

Simina și Alex Zănoagă sunt oficial părinți. Dominic a fost adus pe lume luni dimineața, 6 aprilie, în mare secret.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Primele poze cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă


In articol:

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinții unui băiețel sănătos. Ei sunt în culmea fericirii, chiar dacă nu pot fi unul lângă celălalt fizic. Fratele lui Alex, George, a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care se poate observa conversația video din cei doi proaspăți părinți. Aflată în spital, dar cu băiețelul de partea ei, Simina pare mai fericită decât niciodată.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei urmează să fie externată mâine, iar ei se vor putea bucura de minunea din viața lor împreună.

Primele poze cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă

Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret! ”Suntem foarte fericiți! Avem un băiețel minunat!” Declarații exclusive

Simina și Alex Zănoagă pot spune cu mâna pe inimă că au întâlnit iubirea adevărată la Puterea Dragostei și, acum, o trăiesc și dincolo de show-ul amoros. Cei doi s-au căsătorit civil în ianuarie, iar, de puțin timp, au devenit și părinții unui băiețel superb.

Citeste si: Veste dură pentru Simina de la Puterea Dragostei înainte de naștere! ”Nu îl voi putea avea pe soțul meu, Alex, alături de mine”! Ce i-a spus medicul că se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus

Citeste si: Jador a plâns în hohote când a aflat că Simina a fost cerută de nevastă de Alex Zănoagă! VIDEO

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, amănunte terifiante despre bebeluș ”Are cordonul ombilical în jurul gâtului”

Frumoasa bruneta l-a adus pe lume pe Dominic, luni dimineața, în mare secret, iar medicii i-au acordat micuțului la naștere nota maximă! ”Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat proaspătul tătic, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Alex Zănoagă a vorbit despre felul în care au decurs lucrurile cu Simina în sala de operații

Simina a ajuns la spital în cursul dimineții de luni, 6 aprilie, i s-au mai făcut o serie de investigații necesare, apoi, a fost introdusă în sala de operații. ”Cea mai grea a fost așteptarea, nu mai aveam răbdare, voiam să știu tot ce se întâmplă la spital. Am avut însă încredere în medicul Siminei, fiindcă este un adevărat profesionist. Am ales și un spital de stat, fiindcă atât eu, cât și soția mea, am considerat că așa este cel mai bine și cel mai sigur, și uite, că am avut dreptate. Doctorul a făcut posibil ca minunea din viața mea să se producă, să am un băiețel sănătos și o soție pe mâini bune”, a mai comentat Alex Zănoagă pentru WOWbiz.ro. (Citeste si: Simina de la Puterea dragostei la o nuntă, deși este pandemie de coronavirus)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate