Prima poza cu Vasile Muraru dupa moartea celui mai bun prieten al sau! Uite-l cat de distrus este partenerul de scena al lui Nae Lazarescu!

Nae Lazarescu si Vasile Muraru au format, zeci de ani, un cuplu atat pe scena cat si pe micul ecran. Acum, Vasile Muraru a ramas singur!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVasile Muraru si Nae Lazarescu au fost un cuplu pe scena, dar si cei mai buni prieteni in viata de zi cu zi. De cand Nae Lazarescu s-a imbolnavit, Vasile a suferit alaturi de el. Apropiatii spun ca cei doi erau nedespartiti, iar Vasile Muraru parea stingher de singur in ultima perioada.fara descriereVasile Muraru, iesind din blocul in care locuia Nae Lazarescu

Totusi, stiind cat de mult suferea prietenul sau si ce dureri mari avea din cauza bolii, azi dimineata, la aflarea vestii ca Nae Lazarescu a murit, Vasile Muraru a spus ca se bucura ca suferintele acestuia s-au sfarsit. Sufletul lui insa plangea. A plecat imediat spre locuinta familiei Lazarescu, dintr-un cartier bucurestean. A stat cateva ore in apartament, iar cand a iesit de acolo se vedea ca e daramat. Chipul sau era impietrit de durere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate