Vedete

Prima reactie a Andreei Tonciu, dupa ce s-a aflat ca s-a iubit in mare secret cu Giani Kirita

Dupa ce s-a zvonit ca Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kirita, bruneta a reactionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Prima reactie a Andreei Tonciu, dupa ce s-a aflat ca s-a iubit in mare secret cu Giani Kiritaicon photo
Totul s-ar fi intamplat in urma cu mult timp, atunci cand ambii erau tineri si nelinistiti, el - fotbalist in Turcia, iar ea, o nou intrata in showbiz. Era primavara lui 2009, iar cei doi ar fi trait o scurta, dar intensa poveste de dragoste, imediat dupa ce bruneta se despartise cu mare scandal de un alt jucator dinamovist, Cristi Pulhac.
Mai mult, la vremea respectiva, bruneta a declarat ca s-a “pictat” pe picior pentru ca si iubitul ei are tatuaje, iar Giani este, surpriza, plin de “desene” pe tot corpul!
 
Andreea Tonciu a avut astazi prima reactie si a negat aceste zvonuri. 
 
"Nu vreau să dau nicio declaraţie pentru că nu este nimic adevărat. Nu am niciun tatuaj cu litera G", a spus Andreea Tonciu la TV. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune