Prima reacție a Biancăi de la Puterea Dragostei după ce Livian a fost surprins la mall cu o blondă

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a fost surprins la mall cu o femeie blondă, în timpul vacanței din România.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Prima reacție a Biancăi de la Puterea Dragostei după ce Livian a fost surprins la mall cu o blondă

În timpul vacanței petrecute în România, Livian de la Puterea Dragostei a petrecut câteva ore cu o blondă misterioasă, la mall. Nu se știe momentan cine este femeia, fiind posibil să fie vorba chiar de către mama lui.

Citeste si: Cine este fostul iubit al Deei de la Puterea Dragostei, mort într-un cumplit accident! Concurenta a publicat pimele declarații despre moartea lui

Citeste si: Nelson Mondialu a sărit în apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei! "None e un [email protected]#%"

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei i-a cerut iertare fostei sale iubite, Raluca! Vrea să fie din nou iubita lui? Ce discuție au purtat cei doi?

Bianca a decis să nu comenteze momentan zvonurile care circulă în mediul online, însă a publicat o fotografie cu ea în casa Puterea Dragostei, singură, ținând în mână un balon în formă de inimă.

Prima reacție a Biancăi de la Puterea Dragostei după ce Livian a fost surprins la mall cu o blondă

În ciuda zvonurilor și a răutăților, Livian și Bianca de la Puterea Dragostei declară de câte ori au ocazia că iubirea lor este sinceră și până în acest moment au reușit să treacă cu bine peste toate greutățile.

Tensiuni și gelozii au existat și înainte de a pleca Livian în vacanță în România

În ediția de astăzi, înregistrată înainte de plecarea lui Livian în vacanță, Bianca a intervenit în cearta dintre Bogdan și Andra și l-a întrebat pe Livian dacă ar fi de acord ca ea să vorbească cu alți băieți în timp ce el ar fi plecat.

bianca puterea dragostei si bogdan mocanu

"Te hlizeai cu ea. Auzi iubire, ție ți-ar plăcea să fac și eu așa cu un fost iubit când tu ai fi plecat în țară? Erai tu cu ea pe ecran și făceați amândoi", și-a luat Bianca iubitul la rost.

Livian de la Puterea Dragostei, prins cu o blondă la mall! "Erau foarte apropiați, era fericit și degajat"

Livian de la Puterea Dragostei ar fi fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, la mall, iar martorii susțin că se simțea degajat în compania ei.

Dovezile au început să curgă, iar Reea și Tina au făcut public un mesaj privat primit de la un fan, confirmand faptul că au mai primit și alte mesaje legate de acest subiect.

Cine este domnișoara misterioasă de la masa lui Livian de la Puterea Dragostei

Ei bine, este posibil ca domnișoara blondă să fie, de fapt, mama lui Livian, aceasta fiind blondă și slăbuță. Până la apariția primelor fotografii, nu există dovada că a fost infidel în fața Biancăi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate