Prima reacție a Biancăi de la „Puterea dragostei”, după ce s-a despărțit de Alexandru: „Multe lucruri vor ieși la iveală...”

Bianca de la Puterea Dragostei reacționează. Ce spune despre despărțirea de Alexandru. Concurenta de la „Puterea dragostei” și-a deschis sufletul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După dooar câteva zile de relație, Bianca și Alexandru de la „Puterea dragostei” au pus punct poveștii lor dragoste.

Concurenta din Casa Dragostei a explicat ce s-a întâmplat cu ea și cu relația ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația ei cu Alexandru Bobicioiu! Mai sunt sau nu împreună? EXCLUSIV

Citeste si: Gabriela Cristea, momente cumplite după ce a născut: „Suntem foarte stresați...”

Citeste si: Iulia Albu o face praf pe Andreea Bălan: „Te trezești după operație machiată, nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată”

Dragii mei, îmi pare rău, dar trebuie să o spun. Eu și Alexandru nu mai suntem împreună. Eu sunt de părere că rufele murdare nu se spală în public.

Multe lucruri vor ieși la iveală. Nu vreau să influențez pe nimeni, votați, pe cine doriți, fie eu sau Alex. Nu are levătură cu voturile. Chiar nu mă mai interesează. Nu trag cu dinții să fiu votată, dar eu nu pot să mă complac într-o relație în care nu sunt fericită. Puteți să mă judecați, dar asta simt. Eu rămân în continuare aceeași. Mulțumesc”, a scris Bianca pe pagina sa de socializare.

fara descriere

Concurenta care săptămâni la rând a fos cea mai votată concurentă de la „Puterea dragostei” nu a vrut să explice ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Zilele trecute, Bianca și Alexandru au mai fost certați pentru câteva ore, după ce acesta a decis să pună punct relației. Ulterior, în timpul emisiunii, Alexandru a revenit asupra deciziei.

„Alexandru caută motive mereu să certăm. Ieri s-a jurat pe ceva că nu am făcut acea chestie și am zis ok. Că nu am avut încredere în tine, bine, am încheiat-o. După ce s-a jurat, cică am încheiat-o (n.r. relația). Așa se pare, că s-a despărțit de mine. După aia tot am vorbit", a spus Bianca în emisiune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate