Prima reacţie a Biancăi Drăguşanu dupa ce s-a spus ca s-a combinat cu şeful lui Bodi! EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu le-a spus apropiaţilor ce simte în acest moment

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

O ştire bombă a bulversat, ieri, lumea mondenă din România! Bianca Drăguşanu ar avea o relaţie cu Josep, şeful fostului ei iubit, Alex Bodi!

Totul a pornit de la o amică de a lui Bodi, care, cu scop sau nu, l-a întrebat pe afacerist, pe un site de socializare: “S-a cuplat Bianca cu Josip?”, iar el a preferat să nu răspundă, ci să lase loc de interpretări! (intră să vezi dacă Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Alex Bodi)

Bianca Drăguşanu s-a cuplat pe bune cu şeful lui Alex Bodi?! ”Îl respectă pe Josip”

Pentru cei care nu ştiu şi se întreabă de ce s-a ajuns la această bârfă, croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”. Cu el, Alex şi Bianca s-au întâlnit în vacanţa din decembrie, din Dubai, iar bărbatul i-a acordat o atenţie sporită frumoasei blonde!

Care să fie în concluzie adevărul? Ei bine, dacă Bianca Drăguşanu s-a cuplat pe bune cu şeful lui Alex Bodi ştiu apropiatele vedetei cărora ea le-a povestit tot! ”Bianca nu are nicio legătură cu croatul. Îl respectă pe Josip şi atât, nimic mai mult! Toată lumea trebuie să înţeleagă că ea a ieşit dintr-o relaţie în care s-a simţit trădată, dezamăgită. Apus atâta suflet şi nu a meritat, căci bărbatul poate şi-a dorit doar faimă, una care va fi efemeră, dar nu mai contează. Mai mult, faptul că nu a răspuns la întrebarea legată de fosta iubită şi şeful lui parcă pare că o face intenţionat. Din fericire, pe Bia nu o mai interesează deloc Bodi! Acum, îşi canalizează energia doar în privinţa fetiţei sale şi a afacerilor”, au dezvaluit prietenele vedetei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: