Prima reacție a Dariei Radionova, după împăcarea lui Bodi cu Bianca! ”Eu știu... Nu credeți tot”

Daria Radionova, tânăra moldoveancă din Londra ”suspectată” de o relație cu Alex Bodi, a avut o primă reacție după ce omul de afaceri s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Frumoasa Daria Radionova este la curent cu tot ce apare în presa din România, mai ales că în ultimele săptămâni s-a tot speculat că ar avea o relație cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. În ultimele zile, ea a inițiat pe contul ei de socializare o sesiune de răspunsuri la întrebările fanilor săi (Daria este o adevărat vedetă a Instagramului) iar una dintre ele s-a referit indirect la relația ei cu Bodi, speculată intens în presă.

fara descriere

”Beauty, ai apărut în România la TV, acum o săptămână sau două, se vorbea despre tine oarecum!”, i-a scris un admirator.

”Eu știu... Nu credeți toți tot ce auziți la televizor sau în presă”, a răspuns Daria, completându-și răspunsul cu câteva fețe zâmbitoare.

fara descriere

Întâmplător sau nu, afirmația moldovencei a apărut exact în ziua în care Alex Bodi a anunțat pe contul lui de Instagram că s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, informație preluată ulterior de presă. Daria nu a comentat însă nimic despre această știre, la fel cum a făcut și în ultimele săptămâni, când a refuzat să confirme sau să infirme relația cu Bodi.

Alex Bodi: ”E prietenă cu iubitele prietenilor mei”

fara descriere

Ceva mai tranșant a fost chiar fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care a declarat ieri, pentru WOWbiz.ro, că nu a avut nici o legătură cu Daria Radionova, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor parteneri de afaceri.

Citeste si: Dezvăluri! De când nu mai locuia Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi înainte de divorț! S-a aflat abia acum! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat: "Noi doi împotriva lumii"

Citeste si: Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu? Fostul soț al Biancăi dă cărțile pe față: ”Acesta e adevărul...” EXCLUSIV

”Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul", a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate