Prima reacție a fetei din Buzău care a pozat sexy în poarta mănăstirii. Argumentul halucinant al fetei: „Am vrut să profit de vremea frumoasă”

Imagini deocheate cu o elevă de liceu șochează! Tânăra s-a fotografiat în poarta unei mănăstiri din Buzău cu o mitralieră Kalașnikov în mână și purtând doar lenjerie intimă. A postat - apoi - pozele pe internet și a stârnit o adevărată. Inspectoratul școlar a declanșat o anchetă, iar arhiepiscopia Buzăului vrea să-i facă artistei mult prea îndrăznețe plângere penală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Imbrăcată cu un costumaș care abia îi acoperă sânii și alte părți intime, o eleva de 18 ani privește cu încredere în obiectivul camerei. Machiată strident, tânăra din imagini strânge hotărâtă la piept o mitralieră model AKM.

Prima reacție a fetei din Buzău care a pozat sexy în poarta mănăstirii. Ce pedeapsă va primi adolescenta pentru comportamentul ei

Pozele care au stârnit un scandal monstru au fost făcute chiar în poarta de lemn încrustat a mânăstirii de călugări Ciolanu din Buzău.

Una dintre poze o arată sprijinită pe elevă de poarta lăcașului sfânt, în timp ce pușca e lăsată neglijent în jos, pe lângă picior. Intr-o altă imagine, tânăra pare a fi chiar în fața clopotniței, în curtea mânăstirii.

Cu o privire de vampă, fata ține în mâini mitraliera ca și cum ar face asta zi de zi. Întinsă pe burtă și pregătită de tragere, este ipostaza în care o regăsim pe elevă într-o a patra poză, făcută de data asta în mijlocul pădurii.

Asemenea imagini incendiare nu aveau cum să rămână fără ecou.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: O elevă din Buzău a ales să facă o ședință foto incendiară în fața mănăstirii Ciolanu: tânăra e îmbrăcată sumar și ține o armă în mână

Tânăra, care este elevă la un liceu din Buzău, a fost chemată la inspectoratul școlar, unde i s-au cerut explicații pentru ipostazele indecente în care apare.

„Pe mine m-a deranjat in mod special poza in fata manastirii. ea a spus ca a fost atrasa de frumusetea portilor sculptate de lemn. Va spun, cu sinceritate, ca eleva nici acum nu constientizeaza ca actiunea ei nu-i face cinste”, a declarat Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău. 

Eleva le-a spus inspectorilor școlari că a vrut să profite împreună cu un prieten din copilărie de vremea caldă de afară.

Nici poliția n-a stat cu mâinile-n sân, pentru că arma care apare în poze este o pușcă automată care aduce aminte de Kalașnikov, așa că eleva sexi de la Ciolanu va fi chemată la audieri.

Am încercat să obținem o poziție de la protagonista fotografiilor, dar până în acest moment nu am reușit să o contactăm.

Tânăra și-a închis între timp contul de Facebook.

Citeste si: Caz tulburător în Argeș. O elevă a ajuns la terapie intensivă după ce a fost bătută de doi colegi

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate