Prima reacție a Georgianei, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, după ce s-a spus că face videochat: „Nu aveți de ce să mă arătați cu degetul”

Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, a dat cărțile pe față după ce s-a spus că face videochat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Pe internet au apărut recent imagini compromițătoare cu o tânără care face videochat. Părerile au fost împărțite, o parte dintre fani spunând că fata din fotografii nu este Goergiana, fosta iubită a lu Jador.

Deși nu și-a fi dorit să fie implicată în acest scandal și nici nu a vorbit vreodată despre relația ei cu Jador, Georgiana, fosta iubită a artistului, a decis să spună lucrurilor pe nume și să facă o primă declarație în acest sens.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Am văzut că tot postați poze cu o fată dezbrăcată și spuneți că sunt eu. Este total eronat, eu nu am făcut, nu fac și nici nu voi face videochat în viața mea,s unt crescută altfel. Nu sunt nici persoană publica să tot vorbiți despre mine, pe grupuri sau în emisiune, așa că nu mă implicați în tot haosul vostru.

Vreau săs tau departe de tot ce înseamnă acea emisiunea și pentru cei cărora le pasă atât de viața mea, un lucru am să vă spun: trecutul și prezentul meu sunt curate și nu aveți de ce să mă arătați cu degetul vreodată.

Plus că eu nu arăt atât de bine”, a scris Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, pe pagina ei de Instagram, lămurind subiectul care i-a pus pe jar pe fanii artistului.

Citeste si: De unde a pornit cu adevărat scandalul dintre Jador și Andy de la Puterea dragostei. ”Nu a suportat că m-am sărutat eu cu Simina pe holuri și în cabina de machiaj”

Jador de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a recunoscut relația cu Georgiana

Jador a desic să facă lumină în privința a ceea ce se întâmplă între el și Georgiana și a recunsocută că are o frumoasă relație de prietenie cu ea, deși nu mai formează un cuplu.

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens", a scris Jador pe pagina lui de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se întâmplă cu Ramona de la Puterea dragostei? E ceva între ea și Andy

Roxana, prima reacție după bătaia cu Andreea Pirui: „Părăsesc emisiunea. M-a amenințat cu moartea. A zis că mă taie...”

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot: „Încearcă mulți să-l copieze. O să vină el să...”

Împăcare bombă! Jador de la Puterea Dragostei a recunoscut totul: „Îmi doresc să mai fiu cu ea!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies