Prima reacție a lui Alex Bobicioiu după ce și-a văzut fosta iubită în casa ”Puterea Dragostei”! Declarații EXCLUSIVE

Alex Bobicioiu, concurentul primului sezon de la ”Puterea Dragostei” a avut, cu ceva timp în urmă, o relație cu Manuela Oprișiu, una dintre bombele sexy care, acum, a intrat în show-ul moderat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Între Alex Bobicioiu și Manuela de la ”Puterea Dragostei” în vară a fost... ceva, o relație care, din cauza distanței, nu a reușit să se concretizeze, chiar dacă pasiunea lor nu a lipsit, distanța spunându-și însă cuvântul, ea fiind stabilită în Alba Iulia, iar el, la București.

Citeste si: Manuela a intrat în casa Puterea Dragostei! A fost luată la întrebări de băieți: ”Tu cu Bobicioiu, ceva?”

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a rămas fără cea mai frumoasă femeie din Alba Iulia! Avem detalii exclusive

Citeste si: Cât de sexy este noua iubită a lui Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Manuela Oprișiu, imagini incendiare

Acum însă, Manuela a devenit cea mai nouă concurentă din casa ”Puterea Dragostei”, lucru care a fost o surpriză uriașă pentru Alex Bobicioiu, fostul concurent și iubit al bombei sexy. ”A fost o surpriză totală să o văd în emisiune, nu mă așteptam, iar în ultima vreme nu am ținut prea mult legătura. Ea este o fată cu totul și cu totul extraordinară. Noi nu am ajuns să fim iubiți propriu-zis, pentru că a fost timpul prea scurt, iar distanța prea mare, dar între noi au existat momente cât se poate de frumoase și am rămas prieteni”, ne-a dezvăluit Alex Bobicioiu.

fara descriere

Mai mult decât atât, când a văzut-o pe Manuela în casa ”Puterea Dragostei”, fostul concurent s-a gândit imediat că ar fi frumos să se întoarcă și el. ”Da, categoric aș reintra în show. Mi-ar plăcea să merg la ”Puterea Dragostei” și da, mi-ar plăcea să stau pe acolo și cu Manuela. Adică, nu pot să spun dacă aș avea cu ea o relație, nu pot să spun nici da, nici nu, dar aș vrea să fiu și eu acolo, mi-ar plăcea să petrec timpul cu ea”, ne-a mai spus Alex Bobicioiu.

fara descriere

Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a fost Miss Alba

Manuela Oprișiu și Alex Bobicioiu au fost împreună câteva săptămâni, iar fostul concurent al show-ului pusese mâna pe una dintre cele mai frumoase femei din țară. Nu de altceva, dar Manuela câștigase titlul de Miss Alba și se poate lăuda cu forme pentru care celebritățile de la noi ar face crimă. Mai mult, Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, nu se teme să își expună formele perfecte, cu atât mai mult cu cât este 100% naturală.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate