Prima reacție a lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apare desfigurată în bătaie: „Când vor afla că eu te-am plătit…”

Bianca Drăgușanu a făcut publică prima fotografie în care apare desfigurată în bătaie de Alex Bodi. Fostul soț a reacționat imediat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie cu un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat, căruia îi arăta ce i-a făcut Alex Bodi. Frumoasa blondină era desfigurată în bătaie de soțul ei. „Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățlie despre bărbăția ta!”, este mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a scris în dreptul imaginii.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apare desfigurată în bătaie.

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a publicat fotografia în care apare desifugrată în bătaie, nu a întârziat să apară. 

”Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”, a scris Alex Bodi.

fara descriere

Alex Bodi, declarații în exclusivitate despre motivele divorțului de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a vorbit despre scandalul monstru cu Madi Drăgușanu, mama soției lui: „Dacă ți-aș vorbi ca un bărbat adevărat și fără să țin cont de ceva, mama ei nici nu trebuia să existe în discuția asta. Eu mereu mi-am cerut scuze în fața Biancăi când am greșit, dar și în fața oricui. I-a zis niște chestii de cineva apropiat mie. Cel mai mult mă deranjează că m-a acuzat de anumite lucruri”.

Printre altele, Alex Bodi a povestit ce s-a întâmplat în parc, atunci când mama Biancăi Drăgușanu a sunat la poliție.

 „Nu știu de ce a început să debiteze despre mine. E și din vina ei (n. red. Bianca) pentru că are 38 de ani și nu știe să zică „Stop!”. Ea evită certurile cu mama ei și nu i-am zis niciodată să aleagă între mine și mama ei. Eu m-am certat telefonic cu Bianca, dar după eram cu un băiat care era martor, i-am luat un buchet de flori și m-am dus la ea acasă. Eu n-am trecut de ușă că mama ei a sunat la poliție fără să spună nimic. M-am dus în parc, am vorbit cu ea. M-a văzut că eram supărat, m-a mângâiat. A apărut din nou mama ei și mi-a zis niște lucruri care m-au deranjat. I-am vorbit diferit față de cum vorbesc eu de obicei. A început să mă filmeze, dar și eu am filmări”.

Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca: „Pentru că sunt provocat”

„Da, am avut o altercație, dar pentru că sunt provocat. Eu i-am zis să nu mă facă să-i fac rău. Nu am de gând și nu vreau să avem o relație ca să ne facem rău. Ne-am tot certat, ne-am împăcat”, a mărturisit el. 

sursa foto: Cancan

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate