Vedete

Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Bianca Drăguşanu: „E bine atunci. Va, vai, vai!”

Prietenii au aflat care a fost prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret care a fost prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca. Acuzat de o admiratoare a Biancăi, pe un site de socializare, că ar fi agresat-o, mai ales după ce WOWbiz.ro a postat fotografii cu mai multe vânătăi pe corpul ei, Bodi nu a evitat subiectul.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce ar fi fost agresată de fostul iubit, Alex Bodi: ”În viața mea...”

Citeste si: Victor Slav, amănunt emoționant! A vorbit despre lucrul care îl leagă cel mai tare de fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca: “Dacă știi tu sigur ca am bătut-o..."

“Dacă știi tu sigur ca am bătut-o, e bine atunci. Vai, vai, vai!”, a răspuns fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Ulterior, Bodi a fost întrebat dacă este adevărat că s-ar fi dus la Paris cu o femeie pe nume Cristina, o cunoştinţă de-a Biancăi. (vezi cu cine s-a dus Bodi, cu adevărat, la Paris)

Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca: “Aberații și anunțuri chiar foarte prostești"

E clar care a fost prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca. “Aberații și anunțuri chiar foarte prostești. Am explicat că fata era cu iubitul ei, prietenul meu”, a explicat Alex Bodi.

Galerie foto