Prima reacție a lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a spus că nu are diplomă de Bacalaureat: „Am mari șanse la președinția României! Așa arată un om puternic”

Alexandru Cumpănașu este în continuare sigur că poate câștiga alegerile prezidențiale, deși abia s-a spus că nu are diplomă de Bacalaureat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a intrat în atenția presei prin asocierea cu familia Alexandrei Măceșani, copila de doar 15 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă. Mulți l-au criticat pentru că și-ar fi făcut publicitate folosindu-se de această dramă, în timp e alții au sjuns să-l admire.

Alexandru Cumpănașu și-a anunțat recent candidatura la alegerile prezidențiale, deși inițial declarase că nu-și dorește să devină șeful statului. Deși au apărut informații conform cărora el nu ar avea diplomă de Bacalaureat, nu este deloc afectat. Mai mult, continuă să vorbească pe pagina lui de Facebook despre motivele care l-au împins să candideze la alegerile prezidențiale.

fara descriere

„De o lună sunt cel mai atacat, intimidat, șantajat și blocat OM din România. De ce? Pentru că am hotărât să candidez la Președinția României!!! De ce? Pentru că spre deosebire de ceilalți candidați, eu am o cauză: SIGURANȚA FIECĂREI FAMILII ȘI SCĂPAREA ROMÂNIEI DE CLANURILE INTERLOPE! De ce? Pentru că am mari șanse! De ce? Pentru că mă lupt cu întregul SISTEM care a transformat România în "raiul" pedofililor, violatorilor, criminalilor și răpitorilor. De ce? Pentru că am îndrăznit să scot mizeria din parchet, poliție și justiție la suprafață! AȘA ARATĂ UN OM ȘI UN CANDIDAT PUTERNIC! Atacat de tot SISTEMUL!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate