Prima reacție a lui Claudiu Melencu după ce s-a aflat că nu ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu! A spus tot adevărul: „Eu am luat fata de la...”

Conform analizelor făcute de anchetatorii de la INML, tatăl Luizei nu ar fi tatăl ei biologic.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Anchetatorii au aflat că tatăl Luizei Melencu nu este tatăl ei biologic. Descoperirea a fost făcută după ce mostrele ADN prelevate de la mama și de la tatăl Luizei Melenc au fost comparate cu rămășițele din pădure, conform RTV. Rezultatul a fost comunicat mamei Luizei, dar ea refuză să dea o probă nouă.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, a intrat în direct prin intervenție telefonică într-o emisiune de televiziune pentru a vorbi despre această descoperire. Bărbatul a declarat că el a fost alături de soția lui, Monica Melencu, pe toată perioada sarcinii și că adolescenta este fiica lui biologică.

fara descriere

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Soţia mea a stat lângă mine, i-a crescut burta lângă mine, a născut la spital la Caracal. Eu am venit, am luat copilul acasă... Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!", a spus Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Noi dezvăluiri în cazul celor doi bărbați care au agresat pasagerii unei mașini în București! Ce au descoperit polițiștii acasă la ei

Citeste si: Băiețelul "înfiat" de Gigi Becali are acum 19 ani! Cum arată și cu ce se ocupă: "Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu..."

Citeste si: Pedofilul olandez: ”Mi-ai dat block pe Facebook și urmează să mori”! Piesa bizară compusă de Joop pe vremea când făcea pe DJ-ul

fara descriere

Cum a recționat mama Luizei Melencu când s-a aflat că soțul ei nu ar fi tatăl

„Asta sună a șantaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el și am doi copii. Dacă eu știu că e tatăl biologic al copilului, asta sună a șantaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac", a declarat mama Luizei Melencu”, a declarat Monica Melencu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate