LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce Kim Jong Un a aparut din nou in public

Reactia lui Donald Trump dupa ce Kim Jong Un a aparut din nou in public

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Reactia lui Donald Trump despre aparitia in public a lui Kim Jong Un


In articol:

Preşedintele SUA Donald Trump a comentat, într-o postare pe Twitter, faptul că liderul nord-coreean Kim Jong Un a reapărut în public după o absenţă de 20 de zile care a generat speculaţii legate de starea sa de sănătate.

”Eu, unul, sunt bucuros să văd că s-a întors şi că este bine”, a scris Trump, distribuind imagini de la evenimentul public la care şi-a făcut apariţia liderul de la Phenian.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a reluat programul public, conform agenţiei oficiale de presă de la Phenian, care relatează că acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice, la nord de capitală, în condiţiile în care nu a mai fost văzut din 11 aprilie, conform Reuters.

Citeste si: Au apărut primele imagini cu liderul nord-coreean Kim Jong-un după ce s-a vehiculat că starea lui de sănătate ar fi critică


KCNA a transmis că Kim Jong Un a tăiat panglica inaugurală în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri şi că toţi cei prezenţi la eveniment ”au izbucnit în urale furtunoase” pentru liderul suprem.

Reactia lui Donald Trump dupa ce Kim Jong Un a aparut din nou in public

Liderul nord-coreean şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu linia de producţie a fabricii de îngrăşăminte, afirmând că aceasta are o contribuţie semnificativă la progresul industriei chimice a ţării şi la producerea de alimente, conform KCNA, citată de Reuters.

Kim Jong Un a fost însoţit de mai mulţi oficial de rang înalt, inclusiv de sora sa mai mică Kim Yo Jong.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat după anunţul agenţiei de presă nord-coreene, că va avea ceva de spus despre liderul de la Phenian la momentul potrivit, precizează Reuters.

Citeste si: Donald Trump confirmă că Kim Jong Un este în viaţă

Au existat speculaţii cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong Un după ce a lipsit de la ceremoniile organizate în 15 aprilie pentru celebrarea bunicului său Kim Il Sung, o sărbătoare foarte importantă în Coreea de Nord, când de obicei liderul de la Phenian vizitează mausoleul în care acesta se află.

sursa: news.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate