Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu i-a dat de gol infidelitățile: „Cel mai josnic om...”

Ce spune Gabi Bădălău după ce soția sa a vorbit despre infidelitate.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Gabi Bădălău, soțul Claudiei Pătrășcanu, reacționează după ce soția sa a postat un mesaj acid, în care dă de înțeles că relația cu el este departe de a fi una bună.

Pe Facebook, Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit fanilor săi că s-a săturat să fie victima abuzurilor și a infidelităților, dar și a nepăsării soțului său în ceea ce-i privește pe copiii lor. Mai mult decât atât, artista le-a spus prietenilor săi, care au întrebat-o de ce nu mai mai postează poze cu soțul său, că acesta „și-a vândut sufletul pentru nimic”.

Gabi a reacționat și a scris un mesaj acid pe pagina sa, în care o acuză pentru că a spălat rufele în public și că nu mai ține cont de toate faptele bune pe care el le-a făcut pentru ea.

Citeste si: Corina Petruț de la Exatlon, mai frumoasă ca oricând! Imagini superbe cu ”războinica” realizate de iubitul ei, în Grecia

Citeste si: Reacția mamei Luizei Melencu, după ce a aflat de activitatea stranie pe contul de Whatsapp al fiicei

Citeste si: Un rapper celebru a fost condamnat la închisoare

„Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț” a fost mesajul lui Gabi Bădălău, la numai câteva zile de la postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu aruncă bomba despre relația cu soțul ei: „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități…”

După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu....... Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate