Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa ce a fost prins cu noua iubita: "Pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul?"

Ilie Nastase are o noua iubita. In timp ce Brigitte era in Turcia cu iubitul ei, nici sotul ei nu statea degeaba si si-a gasit companie in Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Dupa o poveste de dragoste ca in filme, presarata cu impacari si despartiri scandaloase, se pare ca iubirea dintre Ilie Nastase si Brigitte s-a incheiat. Frumoasa lui sotie a plecat in Turcia cu noul ei iubit. Ramas in Bucuresti, nici Ilie nu a vrut sa sufere prea mult si si-a gasit alinare in bratele altei femei. 
 
Ilie a dat si o declaratie savuroasa pe marginea subiectului, numind-o pe bruneta alaturi de care era "soferita" lui. 
 
„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis. (..) După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu.
 
Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.
 
Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de...ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simţit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea”, a declarat Ilie Năstase pentru SpyNews. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: