Prima reacţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a spus că Maria Ciobanu este grav bolnavă! Ce a spus artistul despre starea mamei sale

În urmă cu câteva zile, vestea că Maria Ciobanu este grav bolnavă şi că din această cauză este foarte posibil ca ea să-şi fi luat adio de la scenă, a tulburat multă lume.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

”Maria Ciobanu este bolnavă şi, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap şi nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiraţie greoaie şi palpitaţii (…) Mai rău, poate avea consecinţe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când şi-a pierdut temporar memoria”, au declarat prietenele cântăreţei.

Ei bine, Ionuţ Dolănescu, în prima sa declaraţie după apariţia ştirii că mama sa este grav bolnavă, nu infirmă zvonurile privind faptul că Maria Ciobanu ar putea să nu mai urce pe scenă. El susţine însă că artista se simte bine.

”Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r. 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune ”Nu mor caii când vor câinii”.

Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 82 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul.
Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale, artista Maria Ciobanu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: