Prima reactie a lui Razvan Ciobanu dupa ce a fost acuzat de traficantul vedetelor ca ar fi consumat cocaina in toaleta unui club: “Face parte din trecutul meu”

Se ingroasa gluma! De cateva zile, in peisajul autohton a aparut Vasile Ciobanu, un fost dealer de droguri care a inceput sa povesteasca cu ce vedete de la noi a lucrat in trecut furnizandu-le substante interzise.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLista pare sa fie lunga, iar astazi, Vasile Ciobanu, zis Raj, a inceput sa vorbeasca despre designerul Razvan Ciobanu. Traficantul vedetelor a relatat o intamplare petrecuta in urma cu multi ani, in toaleta unui club, unde, a avut ocazia sa descopere ca Razvan Ciobanu prizase cocaina. Raj se afla intr-o cabina, cand a auzit ca in cea alaturata o alta persoana tragea pe nas cocaina pe care nu o cumparase de la el. Curios, acesta a iesit sa-I vada chipul si nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit ca persoana cu pricina era designerul Razvan Ciobanu, cu care, ulterior, a schimbat cateva vorbe ca intre cocainomani.

Contactat de WOWbiz.ro, Razvan Ciobanu, gay asumat si una dintre singurele vedete de la noi care au recunoscut public ca au avut probleme cu drogurile, nu a parut impresionat de dezvaluirile lui Raj, reactionand ca o persoana publica care nu are nimic de ascuns.

“Aflu de la dumneavostra ce a povestit acest om. Ce pot sa spun, personal nu il cunosc si nu stiu despre cine este vorba. Cat despre incident, aceasta este o poveste de mult incheiata. Am depasit momentul acesta, care face parte din trecutul meu. E o poveste consumata si asumata, o treaba pe care am recunoscut-o public si despre care am vorbit. N-au decat sa apara nu stiu cati indivizi care sa spuna una si alta. Eu am recunoscut si am vorbit in urma cu ceva vreme despre problemele din trecutul meu. Important este sa tii le asumi ca sa ajungi sa fii impacat cu tine si sa dormi noaptea linistit pe perna ta”, ne-a declarat designerul Razvan Ciobanu pentru WOWbiz.ro.

fara descriereIn urma cu un an, Razvan Ciobanu a vorbit foarte sincer despre perioada sa neagra, cand era consumator de cocaina. "Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am incercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care da dependenta. As putea sa spun ca in 2009 am vrut sa vad cum e sa fii Mick Jagger. N-am mai vrut sa fiu Tom Ford, am vrut sa fiu Mick Jagger. M-am gandit sa vad ce inseamna sa traiesti pe principiul unui rock star. (…) Nu as sterge cu buretele acea perioada, nu as sterge nimic, pentru ca lucrurile astea m-au ajutat sa fiu cine sunt acum”, declara Razvan Ciobanu anul trecut in emisiunea lui Mihai Morar.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate