Prima reacţie a lui Syda după ce a dat-o pe iubita lui afară din maşină şi a lăsat-o plângând pe trotuar: „Este o relaţie care...”

Syda a dat prima declaraţie după scandalul avut în plină stradă cu Sofia.

Autor: M. B.
 
Un scadal monstru a avut loc weekend-ul acesta între Syda şi iubita lui, Sofia. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mers împreună cu şoferul şi a luat-o pe Sofia din club, dar pe drum lucrurile au luat o întorsătură neşteptată şi el a obligat-o pe tânără să coboare din maşină. După ce s-a dat jos, el a tras-o pe fată de mână şi a scos-o în stradă.
Ea i-a scuipat maşina, după care s-a aşezat pe marginea trotuarului şi a plâns minute în şir. Când s-a mai liniştit fata a luat un taxi şi a plecat acasă. 
 

 

După ce imaginile cu ea şi Syda au apărut în presă, ea şi-a cerut scuze pentru comportamentul ei faţă de părinţii iubitului, care, spune ea, au primit-o în familia lor cu braţele deschise. 
 
Syda a vorbit şi el despre evenimentul cu pricina şi a spus că îi pare rău pentru felulîn care au decurs lucrurile.  “Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine aşa! Pot să spun «nu faceţi ca mine». Este o relaţie care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar linişte”, a declarat Syda pentru Click!
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Pivniceru ar fi putut ajunge în finală! „Era sarea şi piperul echipei”

Prima reacţie a Iuliei după ce fostul ei logodnic a cerut-o de soţie pe Cristina Ich: „Timpul ne va arăta”

Exatlon 21 ianuarie. Dezamăgire şi reproşuri după ce România a fost învinsă categoric de Ungaria: „Războinicii sunt slabi, nu ne putem baza pe ei”

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Dezastru pentru șoferi: Accesul la Justiție, îngrădit grav! Legea care te pune pe drumuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies