Prima reactie a lui Valentin Dinu dupa ce a aflat ca tatal lui ar vrea sa se sinucida: "Cred ca este in depresie, nu reusesc sa dau de el"

Adrian Dinu, tatal lui Valentin Dinu, a lasat pe Facebook un mesaj cutremurator. Barbatul a spus ca se va sinucide pentru ca nu mai suporta faptul ca anumite persoane profita de fiul sau, iar acesta refuza sa vada adevarul.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereFostul concurent de la Romanii au Talent a ramas umit de vorbele tatalui sau si recunoaste ca nu se afla in relatii foarte apropiate cu parintele lui. Chiar si asa, Valentin a vorbit ultima oara de Craciun cu domnul Dinu si ne-a spus ca atunci nu parea ca se intampla ceva in neregula cu el. Ploiesteanul crede ca totul este o faza de moment si ca cel mai probabil tatal sau este in depresie.

"Eu si tatal meu nu mai suntem in relatii foarte bune de cateva luni, dar cu toate astea am vorbit periodic la telefon si de Craciun am fost la el. Ii multumesc ca mi-a dat viata, ca m-a crescut si mi-a dat o educatie, dar acum chiar nu inteleg ce se intampla cu el. Nu cred ce a scris pe Facebook, dar daca este adevarat cred ca este intr-o depresie si sper sa-i treaca cat mai repede. Dupa ce am aflat ce a scris pe Facebook am incercat sa-l contactez, dar nu am reusit sa dau de el. Sper ca in final totul sa fie bine"
a declarat Valentin Dinu pentru WOWbiz.ro.


Tatal lui Valentin Dinu ameninta ca se sinucide! Sufera enorm din cauza fiului sau! "Pentru mine 2013 nu mai exista, noaptea asta e ultima"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate