Prima reacţie a soţiei lui Sonny Flame, după ce a văzut imaginile compromiţătoare de la Suvivor

Cum a reacţionat Lena Preda, soţia lui Sonny Flame, după ce l-a văzut pe soţul ei ăn compania Elenei Ionescu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Sonny Flame este unul dintre cei mai noi concurenţi de la Suvivor şi a reuşit deja să fie în atenţia publicului datorită apropierii dintre el şi Elena Ionescu. Cei doi Faimoşi s-au apropiat în jungla din Dominicană şi chiar au dormit împreună. Aceste lucru a uimit pe toată lumea, însă nu şi pe soţia lui Sonny Flame care îl susţine necondiţionat pe tatăl fetiţei sale.

Citeste si: Elena Ionescu & Sonny Flame - idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune paie pe foc! ”Sunt înnebunită după...”

Lena este o brunetă focoasă cu un corp foarte bine lucrat la sală. În plus, soţia lui Sonny Flame este make-up artist de meserie, ceea ce o face să acorde foarte multă importanţă felului în care arată.

Soţia lui Sonny Flame nu se lasă păcălită de imaginile de la televizor. Prima reacţie, după ce soţul ei a dormit cu Elena 

Cu toate că apropierea dintre Elena şi Sonny a stârnit multe semne de întrebare în rândul internauţilor, Lena, aşa cum este alintată de prieteni soţia lui Sony Flame, îşi vede în continuare de activităţi şi îl susţine pe soţul ei. Bruneta a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie din vacanţa în care a fost cu soţul ei şi cu fetiţa pe care o au împreună.

Citeste si: Elena Ionescu și-a petrecut noaptea cu Sonny Flame! Se naște un cuplu-surpriză la Survivor România? Imaginile spun totul!

fara descriere

„Dor de vacanță și de tot ce credeam că ni se cuvine. Sper să trecem cu bine de această încercare, să învățăm să fim mai buni și mai îngăduitori unii cu alții”, a scris Lena pe Instagram, iar comentariile din partea prietenilor nu au întârziat să apară, mai ales că, pe lângă orele de make-up, Lena este și antrenor personal, așa că se poate lăuda cu un corp de invidiat.

Citeste si: Imagini incredibile la Survivor România! Elena și-a pus capul pe un butuc și Cezar a venit cu o macetă!!! Ce ”operațiune” a făcut faimosul, spre marea surprindere a tuturor.

fara descriere

În plus, Lena a publicat o serie de Instastory cu Sonny din timpul jocurilor din competiţia pentru supravieţuire. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate