Prima reacție a Thalidei, după ce a fost eliminată de la Puterea dragostei

Thalida a avut o primă reacție după ce a fost eliminată de la Puterea dragostei. Ce își dorește fosta concurentă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Thalida a ieșit din concursul „Puterea drafostei” cu ochii în lacrimi. Fosta concurentă nu a reușit să cunoască pe cineva, deși a fost interesată de Jador.

Aceasta a scris un mesaj pe pagina sa de socializare, la scurt timp după eliminare. Thalida își dorește să revină în casă și, din acest motiv, speră ca lumea să o voteze în continuare și să se întoarcă.

Citeste si: Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată

Citeste si: Fotografia cu Daniela Gyorfi care a încins internetul! Cum s-a pozat artista la 50 de ani

Citeste si: Bianca Rus, fotografii de infarct după ce a slăbit peste 50 de kilograme!

„Destin sau nu, pe 13 am fost chemată, pe 13 am părăsit Istanbulul, nu degeaba stă acest număr frumos tatuat pe brațul meu, totul se întâmplă în viață cu un motiv.

Am trăit cea mai frumoasă și complexă experiență din viața mea, am primit lecții importante odată cu venirea mea aici, am întâlnit oameni deosebiți, începând cu echipa de producție și până la fiecare concurent în parte, dar mai presus de toate, am învățat SĂ LUPT.

Aici, fiecare are adevărul lui și propriile motive pentru care face un anumit lucru sau nu, eu nu judec, nu port pică nimănui și nu voi ataca niciodată pe nimeni.
Cel mai frumos premiu pe care l-am câștigat în urma acestei experiențe sunteți voi, oamenii care mă susțin necondiționat și m-au înțeles și acceptat exact așa cum sunt, din cale afară de sensibilă, onestă și pe alocuri, vulnerabilă.

Sper să îmi rămâneți alături și dacă vă doriți să mă întorc în CASĂ, VOTAȚI-MĂ în continuare!
Vă mulțumesc pentru tot! VĂ IUBESC!”, a scris Thalida pe pagina sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P