Prima reacție a Vioricăi Dăncilă, după rezultatele primului tur pentru alegerile prezidențiale

Prima reacție publică a fostului premier Viorica Dăncilă, după ce s-au afișat rezultatele primului tur pentru alegerile prezidențiale 2019.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Prima reacție a fostului premier Viorica Dăncilă, după ce s-au afișat rezultatele primului tur pentru alegerile prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă se află pe locul al doilea, cu un procentaj de 22,5%.

„Suntem în turul doi și vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale. Mulțumesc celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români și sperăm că se vor alătura cât mai mulți români. Chiar și cei care au acordat votul altor candidați să ni se alăture”, a declarat fostul premier.

„Votul de azi arată încrederea acordată. Vom veni cu ceea ce am realizat, dar mai ales cu ce vrem să facem. Lupta noastră nu e împotriva vreunui partid, nu vrem să eliminăm niciun partid politic. Lupta noastră va fi ca până acum, pentru români, pentru echilibru și consens, pentru reprezentarea cu demnitate a țării pe plan intern, dar și pe plan extern”, a mai spus Dăncilă.

„Vrem un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima. Nu am plâns absolut deloc. Am avut încredere, am ținut legătura cu colegii din teritoriu și cu președinții de organizații. Nu am avut niciun moment în care să plângem sau să râdem. Nu îmi este teamă că Diaspora va răsturna acest vot. Având în vedere că au fost 14 candidați, sunt mulțumită. Uitați, suntem în turul doi cu toate criticile și cu toată campania anti-PSD”, a conchis Viorica Dăncilă.

Citeste si: Rezultate OFICIALE ale primului tur pentru alegerile prezidențiale! Ei se vor bate în turul II pentru funcția supremă în stat

Citeste si: Lidia Fecioru este în doliu, după moartea surorii sale: ”Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine”

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - BEC: Prezenţa la vot la ora 18:00 – 42,19%

Ce a spus fostul premier, după ce a votat la prima oră a dimineții

Viorica Dăniclă a votat în jur de ora 8:30. 

Am votat pentru o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi”, a spus candidata la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate