Prima reacție a vloggeriței Bianca Adam după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații presei: „Din respect...”

Vloggerița Bianca Adam, prima reacție după ce presupusul agresor a vorbit public despre scandalul intens mediatizat pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bianca Adam, după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații


In articol:

Presupusul agresor al Biancăi Adam a oferit primele declarații și a pus la dispoziție o serie de imagini surprinse pe camerele de supraveghere din complexul din Chiajna. Bărbatul s-a apărat spunând că nu a atacat pe nimeni, ba din contră, el a fost cel atacat, așa cum și Bianca a precizat, cu un spray cu piper. 

Citeste si: Bianca Adam, bătută măr în public! „A sărit la bătaie, m-a împins”

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea complexului în care a avut loc scandalul dintre vloggerița Bianca Adam, prietenul ei și dezvoltatoruli imobiliar arată cum cei trei poartă o discuție, după care, vloggerița a început să îl filmeze. Agresorul s-a năpustit spre ea și a încercat să îi smulgă telefonul din mână, moment în care, Bianca Adam s-a apărat folosind un spray lacrimogen, așa cum bine a precizat și ea în vlogul ei.

Bianca Adam, după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații

Presupusul agresor al Tequillei a acceptat să dea declarații unui post de televiziune și s-a apăra spunând că el nu a atacat pe nimeni.

Citește continuarea aici: Răsturnare de situație în scandalul Tequila! Imagini noi au ieșit la iveală, iar presupusul agresorul a vorbit public despre scandal: „Nu am atacat! Las imaginile să vorbească”

Vloggerița Bianca Adam, prima reacție după ce presupusul agresor a vorbit public despre scandal

După ce mărturisirea vloggeriței Bianca Adam a devenit virală pe internet și a ajuns și în atenția presei, vloggerița a plecat din oraș. Fiind și weekend prelungit, Tequila s-a retras alături de o gașcă de prieteni într-un loc liniștit și plin de verdeață din afara Bucureștiului.

Bianca Adam, după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații

Citeste si: Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

Înștiințată, cel mai probabil, de către fani că agresorul ei a apărut la televizor și a dat declarații, Bianca Adam a făcut un scurt story pe Instagram, în care a precizat că nu vrea să dea apă la moară.

Bianca Adam, după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații

„Din respect pentru justiție în care am încredere și din minimă decență, nu am să răspund la provocări de niciun fel”, a spus Bianca Adam în urmă cu doar câteva ore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate