Prima româncă ucisă de coronavirus! Ea și sora ei au murit la doar o zi distanță

O româncă a fost ucisă de coronavirus. Ea și sora ei au murit în Italia la doar o zi una de cealaltă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere
fara descriere


In articol:

Două românce, originare din Borșa, Maramureș, au murit în Italia. Una dintre cele două surori a murit internată într-un spital din Lombardia, după ce fusese diagnosticată cu coronavirus.

Femeia care s-au stins din viață din cauza virusului COVID-19 era în vârstă și suferea și de alte afecțiuni. Sora ei a murit din alte cauze. Una dintre ele avea 75 de ani, iar cealaltă urma să împlinească 80 de ani pe data de 14 martie, dar s-a stins cu două zile îaninte. Sora ei mai tânără cu 5 ani a murit miercuri.

Cele două surori se aflau în Milano din ianuarie. Cea de 75 de ani trebuia să urmeze un tratament în Italia, acolo unde trăiesc copiii ei. Sora ei mai mare a însoțit-o pentru a avea grijă de ea.

„Cea de 80 de ani nu avea nicio boală, era sănătoasă. Dar corpul era bătrân. Am apucat să vorbim pe video cu ea cu câteva ore înainte, și-a luat rămas bun. Era lucidă. I-a uscat plămânii boala asta și plămânii nu au mai acceptat aer de la apartat”, a declarat o sursă pentru sighet247.ro.

Citeste si: Adelina Pestrițu, decizie importantă în plină pandemie de coronavirus: „Greu mai reușim să…”

Un nou-născut a fost diagnosticat cu coronavirus!

Un nou-născut din Londra, Marea Britanie, are coronavirus. Bebelișul a fost diagnosticat la puțin timp după ce a venit pe lume și este cel mai tânăr pacient din lume.

Mama bebelușului, suspectă de pneumonie, a ajuns la spital și a fost testată pentru coronavirus. Medicii au confirmat că femeia a fost infectată cu virusul COVID-19. La scurt timp după ce a fost testată pozitiv, ea a adus pe lume un copil.

Prima româncă ucisă de coronavirus

Bebelușul a fost testat la doar câteva minute după ce a venit pe lume și a primit și el diagnosticul care a înfiorat o lume întreaga. Momentan, este tratat la spitalul North Middlesex, relatează The Telegraph.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate