Prima soție a lui Alex Velea, ”dispărută fără urmă”! Cum arată și unde se află în acest moment mulatra Ana?

Prima soție a lui Alex Velea a dispărut pur și simplu după divorțul de cântăreț, în 2014.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ana, frumoasa mulatră care a fost căsătorită cu Alex Velea înainte ca artistul să se cupleze cu Antonia, a dispărut din prim plan imediat după divorțul de fostul ei soț.

Ana a evitat să mai apară și să vorbească despre fosta ei căsnicie, respectând astfel înțelegerea pe care a făcut-o cu Velea în momentul în care acesta a cerut divorțul.

Prima soție a lui Alex Velea nu s-ar mai afla nici la Londra

Cu toate că au trecut aproape 7 ani de la acel moment, Ana a preferat să rămână în umbră și să-și vadă de viața ei. Absolventă de economie, Ana a terminat și a doua facultate, cea de medicină. Ulterior ea și-a deschis un cabinet de psihiologie în București, însă acesta nu a funcționat prea mult timp.

prima soție Alex Velea
Fosta soție a lui Alex Velea, într-o fotografie recentă

În urmă cu câțiva ani, Ana a părăsit România și s-a stabilit la Londra, conform informațiilor prezentate pe pagina ei de socializare. Anul trecut, însă, prima soție a lui Alex Velea a părăsit și capitala Angliei și a mers în Africa de Sud, unde se află mai multe rude ale sale.

Conform informațiilor obținute de WOWbiz.ro, Ana este implicată în câteva proiecte umanitare pentru unele zone mai puțin favorizate din Africa.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Alex Velea, declarații sincere după ce a fost trădat de cine se aștepta mai puțin: „Dacă ești prea bun, ești luat de prost”

Alex Velea s-a certat cu Andreea Bănică din cauza Anei

Alex și Ana au fost căsătoriți timp de 4 ani și erau unul din cuplurile invidiate ae showbizului. Nași le-au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care s-au declarat și ei surprinși de alegerea lui Velea. La vremea respectivă, Andreea i-ar fi luat apărarea Anei și ar fi încercat să ”tragă cu familia”, motiv pentru care Alex a rupt orice relație cu ea.

prima soție Alex Velea
Andreea Bănică le-a fost nașă Anei și lui Alex Velea

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit la un moment dat Alex Velea.

Citeste si: Alex Velea, atac fără precedent la adresa Clejanilor: ”Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului lor sunt o strategie de marketing”

În prezent, Alex Velea are o relație cu Antonia iar cei doi au împreună trei copii. Ei doi vor să se căsătorească în viitorul apropiat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns Alex Velea să cânte la botezul liderului Clanului Sportivilor? Cât de veche e legătura cu cea mai periculoasă grupare din Berceni? EXCLUSIV

Cum a inventat Alex Velea trapanelele, noul gen muzical la modă în România: "La școală am făcut canto clasic, dar îmi place ritmul de manea"

Imagini inedite cu Zanni, sărbătorindu-și majoratul printre copii orfani! De la apartamentul social, la Survivor: cum a ajuns puștiul cu tatuaje să impresioneze România! EXCLUSiV

Antonia a spus adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. Iubita lui Velea nici nu mai vrea să audă de aceștia: "Nu mai există pentru noi"

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Noi drumuri închise din cauza zăpezii. Pe ce șosele din România nu se poate circula

Imagini inedite cu Zanni, sărbătorindu-și majoratul printre copii orfani! De la apartamentul social, la Survivor: cum a ajuns puștiul cu tatuaje să impresioneze România! EXCLUSiV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies