Prima soţie a lui Cornel Galeş are masterul în ingineria aerospaţială! Nela Pinţoiu, care i-a dăruit o fiică lui Galeş, este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie!

Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert în domeniul aviaţiei, având o experienţă de peste 35 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Nela Pinţoiu, femeia care i-a dăruit o fiică lui Galeş, pe Claudia, a absolvit, în 1981, Facultatea de Aeronave din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. (citeşte detalii terifiante despre accidentul lui Cornel Galeş)

Citeste si: Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte! Fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat azi la tribunal EXCLUSIV

Citeste si: El e duhovnicul lui Cornel Galeş, pe care impresarul îl vizita pentru liniştea sa sufletească! Preotul Grigore Mazilescu va oficia slujba de înmormântare, aşa cum a făcut şi pentru Ileana Ciuculete!

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Cornel Galeş spunea că are fantezii cu o celebră prezentatoare de televiziune, de faţă cu Ileana Ciuculete: „O visez goală”

Numele ei se află pe o listă a absolvenţilor care au primit o diplomă de inginer (5 ani – echivalent cu master în ingineria aerospațială). Aşadar, Nela Linţoiu, care lucrează ca expert calitate la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, are o experienţă de peste 35 de ani în domeniu.

fara descriere

Prima soţie a lui Cornel Galeş: "A vorbit foarte urât despre noi" 

“Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pinţoiu, pentru Click, despre fostul ei soţ, care a decedat pe 30 noiembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în Spania.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus în țară pe 10 decembrie 2019, iar înmormântarea a avut loc pe 12 decembrie la Cimitirul Străulești 2, acolo unde odihneşte şi Ileana Ciuculete, a doua soţie a lui Cornel Galeş, care a decedat în martie 2017.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate