Prima sotie a lui Gabriel Cotabita a renuntat la numele de familie al cantaretului, la 20 de ani dupa ce acesta a parasit-o! Ioana a devenit o pictorita de succes! | EXCLUSIV

Ioana, fosta sotie a lui Gabriel Cotabita, se dedica artelor plastice.

Autor: Matei Vaihan

Gabriel Cotabita s-a insurat anul acesta cu iubita sa, Alina, cantaretul aflandu-se la cea de-a doua casnicie. El a mai fost insurat cu Ioana, femeia cu care a fost insurat 19 ani si care i-a daruit trei fete, pe Eliza, Aela si Milena. Cei doi s-au despartit in 1997, presa relatand ca Gabriel Cotabita a lasat-o pe Ioana pentru a se implica intr-o relatie cu Simona Apreutesei, una dintre protagonistele „Scolii vedetelor”.

( vezi cum arata Simona, marea iubire a lui Cotabita)

Ioana a revenit in prim-plan atunci cand fostul ei sot a fost internat in spital, presa relatand ca aceasta il vizita frecvent. Profesoara de  limba italiana la un liceu din Bucuresti, Ioana a avut mereu o prezenta discreta. Tocmai pentru a nu atrage si mai mult atentia asupra sa, Ioana a decis recent sa isi schimbe nume de familie din Cotabita in Nitu, deoarece a devenit artist plastic.

Pasionata de pictura, fosta sotie a lui Cotabita a realizat deja niste tablouri care sunt destul de bine cotate  pe piata bucuresteana, operele sale fiind vandute cu preturi intre 800 si 1.400 de lei. Recent, Ioana a avut si o mica expozitie cu lucrarile sale, care au fost expuse pe peretele unui restaurant din Centrul vechi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies