Prima sotie a lui Reghe il admira pe Vadim Tudor! Vezi ce dedicatie a primit baiatul Marianei de la celebrul politician FOTO

Mariana, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf, este o mare admiratoare a lui Corneliu Vadim Tudor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Mariana Pfeiffer, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf, este o mare admiratoare a politicianului Corneliu Vadim Tudor, decedat in septembrie 2015, la 65 de ani.

Recent, cand s-au comemorat doi ani de la moartea „Tribunului”, Mariana a postat o fotografie cu o carte a lui Vadim, „Ingerul ranit”, pe care era scrisa o dedicatie pentru Luca, fiul ei.

„Prietenului meu mic Luca Reghecampf, cu urari de fericire, 27 decembrie 2005”, au fost cuvintele scrise de Vadim. Mariana Pfeiffer mai are acasa si un mini tablou cu o poza a lui Vadim, care tine in brate un caine, o declaratie a acestuia fiind imprimata pe fotografie: „Cine nu iubeste animalelele, nu iubeste nici oamenii”.

Mariana a fost maritata cu Laurentiu Reghecampf din 1994 pana in 2008, casnicia acestora fiind marcata de decesul prematur al fetitei lor, Ana Lisa Cristina, care s-a stins la doar 13 luni, din cauza unor complicatii la inima. Laurentiu si Mariana au un baiat, Luca, care locuieste in Germania alaturi de mama sa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: