Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Sorina, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie de origine română din America, duce o viață de vis. Micuța ia lecții de pian, înnot și gimnastică.

Distribuie pe:

fara descriere

Mii de elevi din toată țara, încep astăzi școala. Sorina, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie din America, a început școala pe 4 septembrie, iar tatăl ei a oferit declarații pentru ziare.com. Tatăl ei adoptiv a spus că Sorina a trecut peste problemele din România, după ce asistentul maternal refuza să o dea spre adopție. 

Sorina, răsfățată de noua familie. Micuța a descoperit că este pasionată de sport și pian 

Sorina progresează pe zi ce trece și își descoperă noi talente. Fetița ia lectii de pian, de înnot și de gimnastică și învață limba engleză de la sora ei vitregă. 

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Citeste si: Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la morgă! Unde va fi înmormântat

 „Sorina a descoperit aici că are foarte multe opţiuni şi libertatea de a alege. Aşa că am mers la magazin, şi-a ales singură ghiozdanul, şi-a ales rechizitele, hainele, gentuţa în care să ia mâncarea. (...) A învăţat să înoate şi ii place foarte mult. A vazut la Ava că se scufundă şi acum îşi pune şi ea ochelari şi face la fel. Face o lăţime de bazin pe sub apă. Îi place să se plimbe cu bicicleta împreună cu Ava”, a declarat taăl adoptiv al fetiței. 

Tatăl adoptiv al Sorinei spune că fetița s-a adaptat în noua familie și nu uită să își arate dragostea față de mama ei adoptivă. 

„Pe 21 septembrie se vor împlini 2 luni. Sorina face foarte bine. Este iubită aici, ea ne iubeste pe noi, îsi iubește frații, o iubește mai ales pe Ramona. Toata ziua e în brațele ei și îi lasă peste tot prin casă scrisorile sau îi scrie pe bucățele de lemn: «tu esti o mama adevărată”. Mie îmi spune ca Ramona e cel mai bun om pe care l-a văzut pâna acum. Se simte într-o familie. Fac multe împreună, Ava a mers la aceeasi școală unde merge acum Sorina și o întreabă tot felul de lucruri, Ava o învață engleza, se joacă împreună. E foarte bine că Sorina se poate juca pe două niveluri, la un nivel cu Adam și la alt nivel cu Ava”, a declarat Gabriel Săcărin.

Întrebat dacă fetița a vrut să ia legatura cu familia din Șaramet, tatĂl Sorinei a declarat: „Nu. Niciodata. Nici aici, nici în România”.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate