Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"

Primar din Gorj amenințat: A zis că îmi dă un pui de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"
Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"


In articol:

Autoritățile locale din comuna gorjeană Slivilești sunt în alertă după ce o localnică s-a prezentat marți la medicul de familie, având toate simptomele de COVID19. Femeia s-a întors din Spania acum 10 zile, dintr-o zonă galbenă, fără să anunțe autoritățile și fără să se autoizoleze. În acest timp, femeia și soțul acesteia au intrat în contact cu zeci de săteni care sunt acum disperați.

Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"

Femeia a venit din Spania acum 10 zile și marți s-a prezentat la medicul de familie pentru că starea ei de sănătate nu este una foarte bună. La un prim consult s-a stabilit că prezintă toate simptomele de COVID 19. ”Doamna a venit din Spania, dintr-o zonă galbenă, acum zece zile și nu a anunțat pe nimeni și nici nu s-a izolat cu familia. S-a întâlnit cu vecinii, a dat mâna cu ei, s-a dus la bar, la cumpărături, a umblat peste tot. Azi s-a simțit rău, a mers la medicul de familie și are toate simptomele de coronavirus. Am anunțat poliția, DSP-ul și așteptăm acum să vedem ce măsuri se vor lua”, a precizat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Citeste si: Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Citeste si: Tocmai s-a făcut anunțul! Zeci de mii de oameni vor fi dați afară - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

Citeste si: Mărturisirile unui român blocat la granița dintre Ungaria și Austria din cauza coronavirusului: „Ne-am pus pur și simplu de-a curmezișul și am împiedicat intrarea camioanelor”

Primarul susține că, la aflarea veștii, atât femeia cât și soțul au devenit recalcitranți și au început să facă pe anchetatorii, cum de altfel fac toate persoanele depistate că vin din străinătate și nu anunță. ”Vreau să vă spun că în comuna Slivilești au venit zeci de persoane din străinătate și nu au anunțat pe nimeni și nici nu s-au izolat. Noi am aflat de la vecinii care se tem și ne anunță.

Citeste si: Grupa de sânge predispusă la infecția cu coronavirus. Iată ce au descoperit cercetătorii chinezi

Când ne ducem să vedem care e situația fac pe anchetatorii cu noi, că de unde știm, cine ne-a anunțat. Soțul doamnei care este suspectă a început chiar să mă amenințe că poate îmi dă un pui de coronavirus de care nu mai scap toată viața. Au început și vecinii să mă sune disperați, mai ales cei care s-au întâlnit cu doamna respectivă”, a mai precizat Sorin Bucurescu.

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Ștefania de la Puterea dragostei, anunț despre posibila reintrare în casă: "Vreau să văd diferența"

Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies