Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor Române. Mihai Chirica: ”Bine că nu am intoleranţă la lactoză”

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor Române. Agresorul a fost luat de forțele de ordine.

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean
Autor: Elena Popescu

In articol:

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor Române. Mihai Chirica a glumit pe seama acestui incident, spunând că este norocos că nu are intoleranță la lactoză.

Edilul a declarat că nu va depune plângere împotriva celui care l-a stropit cu iaurt.

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor Române. Cetățenii Iașului l-au huiduit pe primarul lor încă din momentul apariţiei sale în Piaţa Unirii.

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean
Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean[Sursa foto: bzi.ro]

Primarul Iașului s-a retras în Hotelul Traian pentru a se curăța de iaurt. Cetățeanul responsabil a fost ridicat de forțele de oridne prezente la eveniment.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Mihai Chirica a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte primarul din Iași la momentul actual: "Vă anunț că m-am izolat..."

Mihai Chirica le-a spus jurnaliștilor că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit.

"Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine", a afirmat edilul Mihai Chirica.

Citeste si: Anamaria, cântăreața cu destin crunt! A murit la 36 de ani, într-un accident teribil! Cum și-a presimţit moartea după decesul soţului

Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean
Primarul din Iași a fost stropit cu iaurt de un cetățean[Sursa foto: bzi.ro]

24 ianuarie, Unirea Principatelor Române

Unirea Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei  și Țării Românești. Procesul unirii, bazat pe puternica apropiere culturală și economică între cele două țări, a cunoscut o etapă decisivă, care s-a dovedit a fi ireversibilă, prin alegerea colonelului moldovean Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara

Românească.

Astăzi se împlinesc 162 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Chirica, accident de mașină. Primarul din Iași a fost dus de urgență la spital

Mihai Chirica a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte primarul din Iași la momentul actual: "Vă anunț că m-am izolat..."

Nelu Tătaru, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: ”Nu va fi ca în ceilalți ani”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Vestea momentului despre Dragnea! E o adevărată dramă. Se petrec nenorociri

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

O tânăra cu mustață și sprâncene groase are un succes nebun la bărbați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies