Primarul din Mogoșești-Siret, care a întreținut relații intime cu două minore în primărie, a mai câștigat un mandat!

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret, a câștigat încă un mandat, după ce a declarat că s-a iubit cu două minore în primărie.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Damian Butnariu
Damian Butnariu

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret, județul Iași, care a recunoscut faptul că a făcut intreținut relații intime cu două minore chiar în sediul primăriei, a câștigat, din nou, un mandat la alegerile locale de duminică, 27 septembrie. 

Damian Butnariu, un nou mandat la Primărie


In articol:

Primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi a fost acuzat că ar fi întreținut relații intime cu două minore. Pentru serviciile prestate, bărbatul a plătit 100 de lei unui proxenet din Pașcani, care le obliga pe cele două surori să se prostitueze. Deși după ce a ieșit la iveală tot adevărul, Damian Butnariu, primarul din Iași, a declara faptul că nu-și mai aduce aminte detalii din anchetă. Cu toate acestea, la momentul actual, Damian Butnariu a câștigat un nou mandat la Primăria din Mogoșești-Siret. 

Exclus din partidul PNL, bărbatul a candidat independet și a reușit să iasă din nou primar, spre surpindere tuturor. Declarația pe care Damian a dat-o după izbucnirea scandalului a șocat pe toată lumea. 

"În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace şi am şi puterea de a recunoaşte in faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Damian Butnariu
Damian Butnariu și Ludovic Orban

Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice şi inţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă in acest caz.Le mulţumesc tuturor cetaţenilor comunităţii mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal şi realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutăţile", a declarat Butnariu, imediat după izbucnirea scandalului.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoționant după ce tatăl ei s-a stins din viață! "O să te fac mândru!"

Cum arată diploma de studii a lui Nicușor Dan? Nu toată lumea știe ce cursuri a urmat noul primar al Capitalei

Evitati aceste produse! S-a descoperit ca au substante toxice si provoaca numeroase boli. Sunt blestemul secolului 21

Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin Pastramă? Bătaia din parcare ar fi principalul motiv

Fotografia inedită postată de Nicușor Dan, după ce a câștigat Primăria Capitalei! Gabriela Firea nu se aștepta la acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies