Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Eugen Safta, primarul din Sadova, a murit la scurt timp după ce a aflat că a fost ales edil pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Eugen Safta
Eugen Safta

Momente cumplite în Dolj, după ce primarul Eugen Safta s-a stins din viață la scurt timp după ce a aflat că a fost ales edil pentru a treia oară. Se pare că bărbatul se pregătea să sărbătorească această reușită, făcând un grătar, când a căzut din picioare și a murit pe loc.

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească


In articol:

Situație fără precedent în Dolj, acolo unde primarul s-a stins din viață la scurt timp după alegerile locale. În momentul în care se prăgătea să facă un grătar, pentru a sărbători reușita, bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Reprezentantul PMP a făcut infarct, iar cadrele medicale de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de 40 minute. În jurul orei 2 noaptea, a fost declarat decesul de către medici. 

„Pe baza unei încărcături destul de importante în ceea ce priveşte emoţia şi efortul depus, am ajuns într-o situaţie, din păcate, de nedorit. Reprezentantul comunei avea 54 de ani, iar simpatizanţii lui spun că în trecut mai avusese probleme de sănătate. În loc să-l felicite, astăzi sătenii au venit cu lumânări în faţa primăriei…”, spune Gindrovel Dumitra, medicul de familie al primarului.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Păreri de rău din partea cetățenilor

Cetățenii au transmis câteva mesaje după aflarea veștii. Se pare că mai mulți localnici, dar și conducerea școlii din localitate au transmis mai multe mesaje de condoleanțe pentru primarul din Safta.

„Ne pare rău, dar acum ce să mai facem, asta e. L-am votat, dar n-a fost să mai fie, cine ştie ce o avut el, o fi fost bolnav mai înainte. În stres aşa, s-a stresat el de ceva… Dar n-a avut noroc”, spune Ion Dumitru, un alt localnic.

Eugen Safta
Coroană de flori pentru primarul din Sadova

„Dumnezeu să vă odihnească în pace, dle primar! Un primar implicat să fie totul bine realizat pentru a aduce zâmbetul pe buze micilor si marilor școlari. Primarul care în 3 ani de colaborare instituțională a schimbat clădirea Școlii Gimnaziale Damian Sadova într-o unitate modernă, cum multe din mediul urban nu sunt, unitate care a fost reorganizată politic, doar să-l distrugă. Multe pagini pline cu cuvinte de bine și realizări aș putea spune. Oamenii chiar nu știu să aprecieze OMUL BUN care face multe pentru ei. Drum luminos și lin, dle primar!”, a postat conducerea şcolii din localitate pe pagina de socializare. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare! Ea l-a așteptat acasă după ce a ieșit din Ferma, dar nu s-a întâmplat asta: "Cred că după două săptămâni"

Simona Gherghe, detalii neștiute despre plecarea de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! "Însă obosisem la..."

Horoscop 31 octombrie 2020. Maria Sârbu explică în ce mod sunt influențate zodiile de Luna Plină azi

Alegeri locale 2020! Care sunt rezultatele oficiale de la BEC? Ce diferență este între Gabriela Firea și Nicușor Dan

Primarul din Mogoșești-Siret, care a întreținut relații intime cu două minore în primărie, a mai câștigat un mandat!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies