Primarul din Targu-Jiu i-a cerut scuze lui Florin Piersic. Afla ce i-a transmis directorul RomaniaFilm, Marius Iurascu, prin intermediul WOWbiz

Un show oribil a oferit marti directorul Casei de Cultura din Gorj, Florin Gelepu, care i-a injurat ca la usa cortului pe cei din staff-ul lui Piersic.

Distribuie pe:

Un spectacol oribil a oferit la finalul serii de marti directorul Casei de Cultura din Gorj, Florin Gelepu, care i-a injurat ca la usa cortului pe cei din staff-ul lui Florin Piersic. Motivul? Faptul ca liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a fost spectatorul piesei de teatru "Straini in noapte".

„Dacă eram acolo, îl scuipam în ochi. Nesimţitul…. Dacă spunea aşa ceva de faţă cu mine, îi dădeam o palmă de îi săreau dinţii din gură”, a declarat Florin Piersic pentru "Pandurul".

Primarul Florin Carciumaru a aflat si el despre incident si l-a sunat pe actor pentru a-i cere scuze.

„Este incalificabil ce a facut acel director. Florin Piersic este un simbol pentru Romania, un brand. Sa-i dea Dumnezeu sanatate”, a spus Carciumaru (foto).

 

fara descriere
Florin Carciumaru, primarul din Targu-Jiu

 

De asemenea, directorul RADEF RomaniaFilm, Marius Iurascu, a cerut sa-i transmita un mesaj maestrului prin intermediul WOWbiz.

"Cum pot unii trata cu asemenea lipsa de respect marile valori ale cinematografiei si teatrului romanesc?! Este inadmisibil sa se intample asa ceva! Teatrul nu are coloratura politica! La fel si cinematografia! Cred ca primaria din Tg. Jiu ar trebui sa-l demita pe acest oligofren de Casa de Cultura. Rusine!", a declarat Iurascu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate