Primarul Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41: "Sunt un om de cuvânt"

Primarul Gabriela Firea, în tramvaiul 41

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41, mijloc de transport în comun care a început să circule din nou, după o suspendare de două luni pentru lucrări la pasajele Ciurel și Grant.

Gabriela Firea a urcat în tramvaiul 41 și a mers preț de câteva stații. Într-un comunicat al Primăriei Municipiului București, Gabriela Firea a făcut declarații.

„Așa cum am promis, s-a reluat circulația tramvaiului 41, înainte de începerea noului an școlar! Sunt un om de cuvânt și demonstrăm, încă o dată, că respectăm termenele impuse și că finalizăm lucrările de investiții în cel mai scurt timp! După o suspendare de aproximativ două luni, timp în care s-au realizat o serie de lucrări absolut necesare la pasajele Ciurel și Grant, linia de tramvai 41 – care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, și-a reluat activitatea din data de 31 august. De asemenea, am solicitat mărirea capacității de transport în zonă, astfel încât, după începerea școlii, să existe pe traseu suficiente mijloace de transport în comun pentru bucureșteni", a declarat Gabriela Firea.

Primarul Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată între Piața Presei Libere și Ghencea. Pe pasajul Grant, tramvaiele circulă alternativ pe ambele sensuri pe firul de circulație dinspre Șoseaua Virtuții spre strada Turda.

Citeste si: VIDEO. Momentul șocant în care un individ îl împinge pe un bărbat în fața metroului

Citeste si: Marina Voica a împlinit 83 de ani! Cum arată azi celebra solistă FOTO

Citeste si: Mama unui băiețel de cinci ani lansează un avertisment pentru părinții care nu își hrănesc corect copiii. Declarația impresionantă a femeii: „Vă rog, gândiți-vă..."

În același comunicat, Primăria Capitalei anunță că STB a mărit capacitatea de transport cu cinci tramvaie. De asemenea, pe acest tronson circulă și autobuzele 641. 642 și 643.

„STB SA menţine în continuare liniile navetă de autobuz 641 și 642 pentru preluarea călătorilor și, în plus, a înfiinţat o nouă linie navetă de autobuze, 643, care funcţionează între terminalele „Ghencea" și „Lujerului", pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele opresc comun cu cele ale liniei 641, precum şi în staţiile terminale „Lujerului" amplasate pe Str. Lujerului înainte şi după rond", se precizează în comunicatul PMB.

„Intervalul de succedare între două tramvaie consecutive poate fi menținut la 3-4 minute la orele de vârf, față de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei. În plus, STB SA monitorizează permanent fluxurile de călători în zona deservită de această linie importantă și propune forurilor decizionale, în mod operativ, modificări ale capacității de transport, în funcție de cerere", mai precizează PMB în comunicatul de presă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate