Primarul mort care a câștigat alegerile la Deveselu, omagiat în cimitir de localnici: ”Să știți că i-am bătut la c***l gol”

Detalii șocante ies la iveală în cazul primarului decedat, care a câștigat Primăria Deveselu!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Ion Aliman
Ion Aliman[Sursa foto: Facebook]

 


In articol:

Ion Aliman, primarul care a decedat cu zece zile înaintea alegerilor locale, din cauza coronavirusului, a câștigat Primăria Deveselu, după ce oamenii l-au votat. Decedatul a câștigat detașat alegerile din 27 septembrie, iar localnicii i-au adus un omagiu, noaptea, la mormânt. Astăzi, ar fi fost ziua de naștere a edilului, iar oamenii l-au aplaudat la mormânt.  „Domnu primar, să știți că i-am bătut la c***l gol”.

Omagiat în miez de noapte la mormânt

Buletinele de vot erau deja tipărite și candidatul PSD nu a mai fost înlocuit chiar dacă a murit de mai bine de două săptămâni. În aces caz, legerile vor fi reluate, cu un nou candidat din partea PSD. „E victoria dumneavoastră, v-o dedicăm”, a spus un localnic.

Primarul decedat a avut peste 1.000 de voturi, dintr-un total de 1.600. Sătenii l-au omagiat pe Aliman la cimitir, imediat după ce au aflat că el a ieșit învingător.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

E victoria dumneavoastră, v-o dedicăm”,  „Și pe următoarea tot dumneavoastră v-o dedicăm”, „Să știți că o să fiți mândru de noi”, „Domnu’ primar, să știți că i-am bătut la c***l gol”, au spus sătenii. Totodată, oltenii din Deveselu l-au aplaudat pe edilul mort.  

Ion Aliman
Ion Aliman[Sursa foto: Facebook]

„Am votat mortul, că a fost primar bun”

Edilul, de 56 de ani, a fost ucis de coronavirus, dar buletinele de vot erau deja tipărite. Astfel, nu s-a mai putut face nimic, deși se știa de această situație.  

Oamenii au fost întrebați cum îl pot vota pe Ion Aliman, dacă acesta este mort. Mulți săteni spun că au făcut-o în semn de respect și să-i aducă un omagiu.

”Păi dacă e legea… noi nu am făcut-o, ne-a dat-o cel de sus. L-am votat că pentru noi a fost un primar adevărat”, spune o femeie. „Am votat mortul, că a fost primar bun”, a spus un sătean.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Eugen Safta, primarul doljean din Sadova, a murit după ce a câștigat alegerile locale

Primarul mort de la Deveselu a câștigat alegerile locale. Ion Aliman a murit în urmă cu zece zile de coronavirus

Fructul adorat de copii care te scapă de kilogramele în plus și îți crește imunitatea: Iată cum trebuie consumat pentru rezultate maxime

Incredibil! Ce partid a candidat la alegerile locale cu un primar mort: ”Îl votează oamenii și-n groapă”

Care este averea pe care Nicușor Dan o are? Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies