Primarul Timișoarei a stârnit revoltă pe internet, după ce a declarat că susține ștampilarea românilor aflați în izolare: „Amintește de lagăre”

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a făcut mai multe postări controversate despre inițiativa ștampilării persoanelor care se află în izolare sau carantină la domiciliu.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Primarul Timișoarei a stârnit revoltă pe internet
Primarul Timișoarei a stârnit revoltă pe internet


In articol:

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat că ar fi extrem de utilă ştampilarea vizibilă, cu tuş, a mâinii celor care trebuie să stea în carantină sau în izolare la domiciliu.

"Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ştampilarea vizibilă a mâinii, cu tuş care să nu poată fi îndepărtat 14 zile. Dacă oameni educaţi au putut avea conduita pe care o ştim, la ce să ne aşteptăm de la cei - şi nu aş vrea să se găsească, din nou, cum am mai păţit-o, vreun 'deştept' care să mă considere rasist! -, la ce să ne aşteptăm de la analfabeţi sau semianalfabeţi - v-aţi îngrozi dacă aţi vedea formularele completate de unii, la frontieră -, de la cei care ştim că pe unde au fost s-au ocupat cu cerşitul şi furtul - şi am greşi amarnic dacă am considera că printre cei întorşi nu există şi unii care asta au făcut -, de la cei capabili să meargă la chefuit, la nunţi etc., când ei au impunere să stea în izolare sau carantină? De ţinerea acestora sub control depinde decisiv reuşita în lupta contra pandemiei. Şi e nevoie de fermitate, de asumare în acest sens!", a spus primarul Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare inițială, edilul și-a întrebat urmăritorii de pe Facebook cum li se pare această inițiavă, a ștampilării izolaților la domiciliu, având în vedere că a fost deja implementată în India.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Cristian Tudor Popescu lansează controversa zilei: Sunt mulți cretini și imbecili. Nu le pasă de ceilalți

Citeste si: Ultima oră! S-a înregistrat al doilea deces al unui pacient cu coronavirus din România. Noul bilanț: 433 de persoane infectate

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19: „Am simțit că diavolul era în mine”

Revoltă provocată de primarul orașului Timișoara: „De ce nu îi tatuați direct și îi mutați la marginea orasului?”

Postările primarului au stârnit revoltă în secțiunea de comentarii. Mulți dintre internauți au scris că este o idee bună în contextul răspândirii virusului. Pe de-o altă parte, alții nu au fost de acord, spunând că aduce aminte de măsurile luate de naziști în perioada celui de-al Doilea Război Mondial împotriva evreilor.

Primarul Timișoarei a stârnit revoltă pe internet
Primarul Timișoarei a stârnit revoltă pe internet

„Domnule Robu, de ce nu ii tatuati direct si ii mutati la marginea orasului. Se pot amenaja baraci, dusuri, si pot munci pentru noi - cei drepti, cei puternici, cei supusi. Va admir nespus. Sieg Heil!”, a comentat un internaut.

O altă persoană a scris: „Nu mi se pare o idee prea inspirata. Aminteste de lagarele din timpul celui de al doilea razboi mondial. Exista astazi mijloace cum sunt bratarile electronice pentru suspecti”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sora Anamariei Prodan şi-a cumpărat un penthouse fabulos în California! Vezi cum arată apartamentul de 750.000 de dolari cu scară interioară şi şemineu!

Alex Bodi, declarație de dragoste pe rețelele de socializare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca exiști”

Unul dintre cei mai buni camerani de la noi a murit! Vedetele sunt distruse! Era preferatul Andreei Esca

Cutremur puternic în Croația, soldat cu un mort și pagube materiale grave

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies