Primele declarații ale Biancăi, fiica lui Nicu Maharu după moartea acestuia! ”Aveai atâtea de rezolvat...”

Vestea că Nicu Maharu a murit în această dimineață a căzut ca un trăsnet asupra apropiaților celebrului și controversatului om de afaceri, iar cea mai îndurerată este Bianca, fiica acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Nicu Maharu s-a stins, în această dimineață, după o lungă și agonizantă luptă cu boala cumplită de care suferea. Bianca, fiica lui Nicu Maharu, a fost cea care a anunțat tragedia, declarațiile ei fiind mai mult decât elocvente cu privire la cele întâmplate.

Citeste si: Veste tragică în showbiz. A murit Nicu Maharu!

Citeste si: Bianca, fiica lui Maharu, în doliu: ”Nu m-am putut abține să nu plâng”

Citeste si: Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului iubit al Simonei Sensual! ”Nu cred că o mai duce mai mult de o lună! Fiul lui i-a ținut lumânarea”! Un prezentator TV vorbește despre chinurile prin care trece Maharu

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, taticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastra astăzi nu mai e!”, a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

De altfel, Bianca a sperat, de-a lungul timpul, că Nicu Maharu va reuși să învingă în lupta cu boala, mai ales că își schimbase radical modul de viață. “Tata este, acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plat. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whiskey doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca, fiica lui Nicu Maharu, acum ceva vreme.

Nicu Maharu era grav bolnav

Supranumit în rândul apropiaților și “Regele distracției”, Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, de unde nu pleca decât la orele dimineții! Din păcate, odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe controversatul opersonaj monden! În 2017, el a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, apoi, o maladie păcătoasă a început să îi macine organismul! Dacă toată lumea credea că, încet, încet, se va reface, situația a luat o altă turnură! Astfel, într-un moment de sinceritate, Maharu a dezvăluit că are o tumoră pe creier și că a trecut prin momente extrem de grele. ”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a explicat Maharu, care, conform spuselor sale, a încercat tratamente intense pentru a putea să se vindece! Din nefericire, fără prea multe rezultate. Astfel, din ultimele informații, se pare că Nicu Maharu a căzut la pat! ”De câteva zile, se simte foarte rău! A venit și preotul acasă! Situația lui este critică”, au spus surse apropiate despre Nicu Maharu, în urmă cu ceva vreme!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: